Egy flyboard bérlésével egy igazán egyedi élményben lehet részesülni

flyboard

flyboard élménnyel át lehet élni, hogy milyen érzés a víz felett repülni. Kristálytiszta bányatavon, Joker strandon, Fundy tavon is kipróbálhatjuk a flyboardot. A flyboard segítségével a kristálytiszta bányatónál akár a víz felett 8-10 méterrel is repülhetünk a talpunkra csatolható extrém eszközzel. Az eszköz segítségével akrobatikus mutatványokat is elvégezhetünk, amely egyrepülő mozgással is megajándékoz. A víz alatt az eszköz segítségével delfinmozgásokat is végezhetünk, amely garantálja a nagyszerű élményt. Ehhez az extrém sporthoz semmiféle előképzettség nem szükséges, így kezdők is bátran kipróbálhatják. Az eszköznek a használata pár perc alatt megtanulható.

A nyarat ezzel a különleges porgrammal emlékezetessé is tehetjük magunk és családtagjaink vagy barátaink számára. Érdemes az élmény vouchert jó előre megvásárolni, hiszen nyáron igen nagy keletje van. A voucher megvásárlása után az időpontegyeztetés következik, amely után következhet csak a voucher felhasználása. Bugyi és Délegyháza. között található meg a kristálytiszta bányató, ahol a vendégeket. fogadják. A Budapesttől mintegy 30 kilométerre fekvő bányató igen nagy népszerűségnek örven az extrém sportokat kedvelők körében. Az élményt csak 16 éven felüliek vehetik igénybe és 1 fő repülését tartalmazza a voucher. Májustól egészen szeptemberig látogatható a bányató és az élmény kezdete előtt egy 5 perces eligazításban részesülnek a vendégek.

 

Az Élménypláza oldalán további hasznos információkat is olvashatunk a programmal kapcsolatban. Fontos megjegyezni, hogy az extrém szerkezet egy 18 méter hosszú tömlővel van rácsatlakoztatva a jetsky motorjára. Ennek a csőnek a segítségével képes lesz a flyboard a levegőben maradni akár 10 méteres magasságban is. A szerkezet megálmodója Franky Zapata. A tervező szerint az eszköz használata összesen 2 perc alatt megtanulható, így bátran ajánljuk mindenkinek, aki szeretné egy kicsit próbára tenni magát extrém körülmények között. A fylaboard mellet HoverBoard voucher is vásárolható, amely élmény során egy újabb különleges mozgást sajátíthatunk el.