Termékek Menü
0
06309915642

Bio és natúr kozmetikumok, gyógykozmetikumok

Bio élelmiszerek és natúr szépségápolási termékek a biobolt felületén

 

Egészséges szépség

Bőrünkre kerülve a hagyományos kozmetikumok hatást gyakorolnak a szervezetünkre. A természetes alapanyagokból készült natúr és bio kozmetikumok használatával viszont úgy őrizheti meg szépségét, hogy nem kell lemondania a teljes egészségről sem.

Natúr krémek, kozmetikumok minden korosztály számára

A természetes alapanyagú natúr kozmetikai szerek használatával egész teste szépségét megőrizheti. Különböző márkájú termékeket találhat webáruházunkban, ám ezek mindegyike garantáltan mentes a vegyszerektől. A hagyományos kozmetikumok – éppen a bennük található vegyszerek miatt – megterhelhetik a szervezetet, így hosszú távon nemcsak szépségének, hanem egészségének is árthatnak. Ezt elkerülheti a natúr krémek, testápolószerek, egyéb kozmetikumok használatával. Kínálatunkban a szépségápolási termékek mellett szerepelnek kifejezetten gyermekek számára gyártott készítmények is, többek között fürdetők, védőkrémek, samponok.

Szépség- és testápolás

Amennyiben nem szeretné, hogy méreganyagok kerüljenek a szervezetébe, ha fontosnak tartja a természetességet, nálunk megtalálhatja a megfelelő szépségápolási cikkeket. Webáruházunkban kivétel nélkül minden krém és kozmetikum mentes a mesterséges illat- és színanyagoktól, a tartósítószerektől. Választékunkban megtalálhatók a test-, haj-, kéz- és körömápoláshoz szükséges kozmetikumok is.

Natúr készítmények az ajkak egészségéért

Kiemelt területként kezeljük az ajakápolást. A nálunk kapható ajakápolók elősegítik az ajkak megfelelő hidratálását és egészségük megőrzését.

Aromaterápia, illóolajok Aromaterápia, illóolajok
Aromaterápia és illóolajok a felfrissülés jegyében
Masszázskrémek, masszírozó olajok Masszázskrémek, masszírozó olajok
Gyógyfüves, paprika kivonatos masszázs olajok, masszírozó krémek
Szépségápolás, testápolás Szépségápolás, testápolás
Bőrápolás hidratálás natúr kozmetikai szerekkel