Natúr kozmetikumok

maszirozas

Szépség és egészség kéz a kézben
A kozmetikumok döntő többségének alapanyagait mesterségesen állítják elő. Ezek bőrünkre kerülve kölcsönhatásba lépnek szervezetünkkel. Ha szeretné úgy megőrizni szépségét, hogy közben egészséges is maradjon, a bio webáruházunkban kapható természetes, natúr kozmetikumok használatával megteheti.

Szépség- és testápolás
Ha szeretné elkerülni, hogy a szervezetébe méreganyagok kerüljenek, ha hisz a természetes szépségápolásban, nálunk megtalálja, amire szüksége van. Kínálatunkban olyan bio- és natúr kozmetikumok szerepelnek, amelyek nem tartalmaznak sem mesterséges szín- és illatanyagokat, sem tartósítószereket. Az általunk kínált termékek egytől egyig természetes alapanyagokból készültek.

Ajakápolás
Az ajkak hidratálását és egészségük megóvását bio webáruházunk kiemelt fontosságúnak tartja, ezért ehhez méltó figyelmet szentel az ajakápoláshoz tartozó natúr kozmetikumoknak.

Fontos információ bio boltunkban rendelés, és vásárlásról
Fontos információ: A bio és natúr termékek használata nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást. Leírásaink nem tekinthetők egészségügyi szaktanácsadásnak. Részletes információkért keresse fel orvosát vagy gyógyszerészét.

A termékek vásárlásánál gondosan mérlegeljen, webáruházunk nem gyárt, és nem is csomagol termékeket, a termékek leírásáról kérjük, gyöződjenek meg, ha hiányos, visszaküldjük a beszállítóknak, és panasszal élünk. A tájékoztatót a beszállítóink biztosítják, minden termékhez, webbolt nem bontja meg a beszállítótól átvett csomagolást, terméket.

A termékek számos gyógyszerrel kölcsönhatásba léphetnek, ha a gyógyszer szedése mellett fogyasztják őket. Ez csökkentheti a gyógyszerek hatását, mellékhatásokat okozhat, vagy mindkettőt egyszerre. Ha bármilyen okból gyógyszert szed, kérdezze meg orvosát mielőtt a terméket használja.Ha bármilyen mellékhatást tapasztal, azonnal hagyja abba a fogyasztását.

A képek, és a termékek darabszámai tájékoztató jellegűek, előfordúlhat, hogy tájékoztatásunk nélkül vonnak ki egyik napról a másikra termékeket a forgalomból. Éppen ezért az ÁSZF feltételi szerint a megrendelést módunkban áll visszautasítani.