TALPMASSZÁZS REFLEXOLÓGIA KEZELÉS BUDAPESTEN

természetgyógyász

A weboldalon Ön komplex megoldást találhat felmerült egészségi problémájára  természetgyógyász és masszőr szakember segítségével.

Az otthonról hozott tudás alapozta meg a későbbi a természetgyógyászati érdeklődést. Természetgyógyászként egy olyan segítő szerepét tölti be, aki a rendelkezésére álló módszerek és saját képességei, tudása ötvözésével arra törekszik, hogy a páciens minél nagyobb harmóniába kerülhessen testével, lelkével. A holisztikus, feltáró és összefüggéseket kereső kérdez-felelek párbeszéd akár olyan gyökeres problémákra is fényt deríthet, melyekről először nem is gondolnánk, hogy betegségünkkel összefüggésben lehetnek.

Természetesen nem feladat orvosi diagnosztikai teendőket ellátni, hanem kiegészítő terápiával, akár műtéti felépülést követve, akár az orvosi kezelés mellett, vagy a megelőzésben, prevencióban segíteni. Masszázsok többféle fajtáját, például kínai masszázs, nyirokmasszázs, alakformáló masszázs, cellulitmasszázs is kérhetünk, ajánlott azonban konzultálni a leginkább helyénvaló és az adott problémára fókuszáló masszázs kiválasztásához.

Mindegyik kezelés és masszázs, így akár a talpmasszázs Budapest szívében is elérhető Sáfrányos István rendelőjében . A talpreflexológiai elemekkel ellátott, az öngyógyító erőket is beindító talpmasszázs Budapest több pontján is elérhető lesz, hiszen a Ráday utcában is nyílik egy rendelő hamarosan. A talpreflexológia egy olyan természetgyógyászati módszer, melynek érdemeit ma már a hagyományos orvoslás is elismeri, és hagyományai több ezer éves múltra tekintenek vissza. Ne feledje: talpmasszázs Budapest szívében !